top of page
Vyhledat
  • Obrázek autoraDavid Vaculík

Koupelny na klíč - realizace

Aktualizováno: 18. 9. 2022

Rekonstrukce koupelny je často složitá a časově náročná věc. Její příprava a následná realizace Vás tak může trochu potrápit. Proto pro Vás máme hned několik rad a typů, jak vše s přehledem zvládnout a vyhnout se případným nepříjemnostem.


Pro rekonstrukci, nebo výstavbu nové koupelny je třeba skloubit hned několik řemesel dohromady.

  1. Zednické a bourací práce - zedník má na starost koupelnu vybourat, nově vyzdít a přichystat pro obkladače.

  2. Obkladačské práce - obkladač se nestará pouze o obložení koupelny, musí si koupelnu nachystat, tak aby obklad mohl být správně nalepen (např. vyrovnání stěn). Koupelnu je třeba zaizolovat hydroizolační stěrkou, penetrovat, obložit, spárovat, silikonovat.

  3. Instalatérské práce - instalatéři provádí připojení vody a odpadů. Kompletují a připojují koupelnovou sanitu jako jsou umyvadla, záchody, vany, sprchové zástěny, atd.

  4. Elektrikářské práce - elektrikáři se postarají o přívod elektřiny do prostorů nové dispozice a následnou montáž zásuvek, spínačů a elektronických zařízení.


Firma Koupelny Prodag provádí jak kompletní, tak i částečné realizace koupelen. Jsme Vám schopni nabídnout všechny výše uvedené práce a postarat se o kompletní realizaci nebo Vám poskytneme pomoc v dílčích fázích a pomůžeme Vám zařídit si koupelnu Vašich snů.



151 zobrazení0 komentářů

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše
bottom of page